INSCHRIJFFORMULIER TENNISKIDS BLAUW WINTER  2020-2021


Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het tennisspel razend snel spelen. De verschillende kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden.

Nieuw: Tenniskids Blauw

 

Naast tenniskids rood, oranje en groen geeft  tennisschool lembeck dit winterseizoen speciaal voor de jongste jeugd tenniskids blauw. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de vereniging waarbij plezier centraal staat. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tikspelletjes en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind.


Met dit formulier kun je jouw kind aanmelden voor tenniskids blauw.

 

·      De trainingen worden gegeven op maandag en vrijdag van 17-18 uur en woensdag van 15-16 uur of 16-17 uur

·      De training start in week 44 en duren 10 weken

.     Vanwege corona wordt de ballonhal vanaf winterseizoen 2021-2022 weer opgezet. Dit winterseizoen trainen we buiten.

 

 

Aanmelden voor 25 september 2020!

De lessen vallen onder de lesvoorwaarden van Tennisschool Lembeck. 

Lidmaatschap NTC zie hieronder en op de website: www.nootdorpsetennisclub.nl

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


INFORMATIE LIDMAATSCHAP NTC

 

 

· Uitgebreide informatie en aanbieding over het lidmaatschap bij de Nootdorpse Tennisclub is te lezen op de website van de NTC: www.nootdorpsetennisclub.nl