Les en evenementen informatieMet doelstelling lekker te sporten en met andere leerlingen de tennissport onder de knie krijgen zou een reden kunnen zijn om te gaan lessen. Wij bieden in verschillende groepsgrootte cursussen aan voor zowel jeugd vanaf 4 jaar als volwassenen. Hoe kleiner de groep hoe sneller het leerproces. De 18 weken trainingen lopen gedurende het gehele zomer of winterseizoen op NTC.

 

Competitietrainingen voor volwassenen op NTC lopen over 8 weken gedurende het competitie spelen in het voorjaar. De teamcaptain krijgt het inschrijfformulier voor deze training opgestuurd per mail. Na de 8 weken competitietraining worden verkorte cursussen aangeboden die 12 weken duren.

 

Naast deze trainingen geven wij selectie training op NTC aan kinderen die fanatiek met de sport bezig zijn, wedstrijden willen spelen en een hoger niveau willen behalen. Selectie training wordt voor een jaar vast gelegd. Om in aanmerking te komen voor deze training moet je uitgenodigd worden door ons trainersteam voor een voorspeel middag. Op deze dag testen wij de kinderen op tennisvaardigheden en hun sociale aspect.  Zie voor verdere uitleg het formulier "NTC selectie tennis"

 

Vervolgens bieden wij gedurende het trainingsseizoen senioren toptraining, mentor teamtraining, conditietraining en mentor jeugdtraining aan. Vanuit de jeugdcommissie, technische commissie en TSL nodigen we de selectie jeugd en senioren uit om aan deze training deel te nemen. 

 

Door de wisselwerking van fanatiek trainen, goede trainingsprogramma"s, veel vrij spelen en deelname aan evenementen, stijgt het gezamenlijke tennis niveau van de vereniging.

 

Wanneer u training wilt volgen moet u lid zijn van de nootdorpse tennisclub. Inschrijfformulier voor training vindt u hieronder.


Download
Verdeling buitenperiode jeugd training winter 2019-2020
TSL_verdeling buitenperiode jeugd traini
Adobe Acrobat document 465.1 KB
Download
lesdata wintertraining 2019-2020
tsl_lesdata wintertraining-2019-2020.pdf
Adobe Acrobat document 464.7 KB
Download
Lesvoorwaarden wintertraining 2019-2020
tsl_lesvoorwaarden winter 2019-2020doc.p
Adobe Acrobat document 182.5 KB
Download
Inschrijfformulier blauwe training jeugd 4-7 jaar , winter 2019-2020
TSL_ inschrijfformulier Blauw_winter 201
Microsoft Word document 185.7 KB
Download
Inschrijfformulier binnen training volwassenen en jeugd, winter 2019-2020
TSL aanmeldingsformulier lessen binnen v
Microsoft Word document 78.8 KB
Download
Inschrijfformulier buiten training volwassenen, winter 2019-2020
TSL aanmeldingsformulier lessen buiten v
Microsoft Word document 76.1 KB
Download
Lidmaatschap formulier NTC
aanvraagformulier_lidmaatschap_senioren.
Adobe Acrobat document 109.2 KB