LesinformatieMet doelstelling lekker te sporten en met andere leerlingen de tennissport onder de knie krijgen zou een reden kunnen zijn om te gaan lessen. Wij bieden in verschillende groepsgrootte cursussen aan voor zowel jeugd vanaf 4 jaar als volwassenen. Hoe kleiner de groep hoe sneller het leerproces. De 18 weken trainingen lopen gedurende het gehele zomer of winterseizoen op NTC.

 

Competitietrainingen voor volwassenen op NTC lopen over 8 weken gedurende het competitie spelen in het voorjaar. De teamcaptain krijgt het inschrijfformulier voor deze training opgestuurd per mail. Na de 8 weken competitietraining worden verkorte cursussen aangeboden die 12 weken duren.

 

Naast deze trainingen geven wij selectie training op NTC aan kinderen die fanatiek met de sport bezig zijn, wedstrijden willen spelen en een hoger niveau willen behalen. Selectie training wordt voor een jaar vast gelegd. Om in aanmerking te komen voor deze training moet je uitgenodigd worden door ons trainersteam voor een voorspeel middag. Op deze dag testen wij de kinderen op tennisvaardigheden en hun sociale aspect.  Zie voor verdere uitleg het formulier "NTC selectie tennis"

 

Vervolgens bieden wij gedurende het trainingsseizoen senioren toptraining, mentor teamtraining, conditietraining en mentor jeugdtraining aan. Vanuit de jeugdcommissie, technische commissie en TSL nodigen we de selectie jeugd en senioren uit om aan deze training deel te nemen. 

 

Door de wisselwerking van fanatiek trainen, goede trainingsprogramma"s, veel vrij spelen en deelname aan evenementen, stijgt het gezamenlijke tennis niveau van de vereniging.

 

Wanneer u training wilt volgen moet u lid zijn van de nootdorpse tennisclub. Inschrijfformulier voor training vindt u hieronder.


Download
Lesvoorwaarden zomerseizoen 2019
TSL_Lesvoorwaarden_2019_zomer.pdf
Adobe Acrobat document 171.6 KB
Download
Lesdata zomerseizoen 2019
tsl_lesdata zomertraining-2019.pdf
Adobe Acrobat document 463.8 KB
Download
Aanmeldingsformulier tennislessen jeugd leeftijd vanaf 6 jaar en volwassenen zomerseizoen 2019
TSL aanmeldingsformulier lessen zomer_ v
Microsoft Word document 78.9 KB
Download
Aanmeldingsformulier tennislessen jeugd leeftijd 4-6 jaar, tenniskids blauw zomerseizoen 2019
TSL_ inschrijfformulier Blauw 2019.docx
Microsoft Word document 185.7 KB
Download
Aanmeldingsformulier introductie lessen volwassenen 2019
TSL_aanmeldformulier introductie lessen
Microsoft Word document 62.1 KB
Download
Lesdata winter 2018-2019
tsl_lesdata wintertraining_2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 464.7 KB
Download
Lesvoorwaarden winter 2018-2019
tsl_lesvoorwaarden winter 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 188.1 KB
Download
Lidmaatschap formulier NTC
aanvraagformulier_lidmaatschap_senioren.
Adobe Acrobat document 109.2 KB