Service & ShopService

Ben je toe aan een nieuwe bespanning of wil je eens kosteloos een ander racket uitproberen? Dan kun je daarvoor ook bij Tennisschool Lembeck terecht.Bespannservice

De bespanning van een racket bepaalt het speelcomfort en de powercontrol. 

Algemeen gesteld is het raadzaam de bespanning minimaal 1 x per jaar te vervangen. Speel je meer keren per week doe dit dan minimaal elk half jaar. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kiezen we voor een dikke of dunne snaar, een soepele of stugge snaar, een hoge of lage bespanningsdruk en een dicht of open snarenpatroon. Je racket wordt bespannen op een elektrische bespanmachine.

Via een computerschermpje wordt het aanspangewicht ingesteld, zodat elke snaar dezelfde spanning heeft. We bieden een 24-urige bespanservice.

Je kunt je racket op het park van NTC aan Frank Lapre of Alice Lembeck afgeven voor een nieuwe bespanning.

Wij bieden een 24-urige service aan. U kunt uw racket op het park van NTC aan Frank Lapre of Alice Lembeck afgeven.

Voor telefonische informatie bel Alice: 0612857510Testrackets

Wil je een keer een ander racket uitproberen? Bekijk dan eerst hieronder de rackets uit het assortiment van Tennisschool Lembeck of neem hierover contact op met je trainer. Vervolgens kun je via de trainer of een mail aan onze school regelen dat je  het racket van je voorkeur kunt uitproberen. Shop

Tennisschool Lembeck verkoopt alle artikelen die je nodig hebt om de tennissport te beoefenen. Denk aan rackets, tassen, snaren, gripjes en ballen. De artikelen zijn stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en betaalbaarheid. Hieronder een greep uit ons aanbod.